Policia në Tetovë arreston dy persona për marihuanë

Dje (13-shtator) rreth orës 21:45, në bllokun 82 në Tetovë, në afërsi të një objekti shkollor, janë privuar nga liria personat N.S. (21) dhe 18-vjeçarja A.A. të dy nga Tetova. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre, tek A.A. është gjet marihuanë, kurse tek N.S. një boksier metalik. Të dy janë ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës dhe kundër tyre do të ngrihet parashtresë përkatëse.Ts