Dje (22-shtator) rreth orës 15:00, në rrugën “JNA” në Tetovë, zyrtarë policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 20-vjeçarin nga Tetova M.B. tek i cili është gjetur marihuanë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të vijojë kallëzim përkatës.Ts