Përurimi i rrjetit të ujësjellësit, Zv/kryeministri Grubi nesër në Haraçinë

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi nesër do të vizitojë komunën e Haraçinës, ku do të bëhet përurimi i rrjetit të ujësjellësit.

Gjatë ditës, Kryetari i Komunës së Haraçinës, Ridvan Ibraimi njoftoi se nga dita e nesërme do të lëshohet ujësjellësi në Haraçinë. Gjithashtu nga komuna njoftojnë qytetarët që të kenë kujdes pasi po bëhen provat e para të ujësjellësit.