Përleshje me fqinjëve në Çajle të Gostivarit

Dje (12-shtator) në ora 11:15 në SPB Tetovë është raportuar shkelje e rendit dhe qetësisë publike në Çaile të Gostivarit, me një përleshje fizike mes fqinjëve S.M. (48) dhe M.B.(51). Rasti është zbardhur dhe pjesëmarrësit në përleshje do të përballen me parashtresa përkatëse.Ts