Operacioni i konfiskimit, Çuçi në terren: Pallati ka metra shtesë pa leje, ndërtuesi të zgjedhë opsionet

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi ishte sot në zonën e Farkës në Tiranë, në kuadër të operacionit të ndërmarrë nga qeveria për konfiskimin e kateve dhe metrave shtesë të ndërtuara pa leje.

Vijon…