Një i vdekur 89 të infektuar 125 të shëruar

Në 24 orët e kaluara në vend janë regjistruar 89 të infektuar me Kovid 19 nga 656 të testuar.


Poashtu janë regjsitruar edhe 125 të shëruar dhe një i vdekur nga Strumica i moshës 71 vjeç.

Në vend aktualisht ka 689 raste aktive me kovid 19, pjesa më e madhe e të cilëve në Shkup 351 të infketuar, pason Prilepi me 43, Manastiri 37, Kumanova 35, Kavadari 32, Velesi 22, Ohri 21, Shtipi 19, Koçani 13, Tetova 11 dhe qytetet tjera me më pak se 10 të infektuar.