Nikollovski: Subvencionet e deleve, javën e ardhëshme

 


Tetova Sot

Nevrij Ademi

 

Duke ju përgjigjur pyetjes së Gazetarit të Tetova Sot, Ministri i Bujqësisë Ljupço Nikollovski ka deklaruar se javën e ardhëshme do të lëshohen subvencionet për bujqit të cilët kanë paraqitur kopetë e deleve, ai tha se kjo është edhe masa e rradhës që do të paguhet nga Agjencia për mbështetje financiare të bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

 

Në linkun e më poshtëm deklarata e plotë

 

https://www.facebook.com/tetovasot.mk/videos/648539250026162/