Në Shkup janë shqiptuar 131 dënime, 25 persona janë kapur duke vozitur pa patentë shoferi

Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 131 masa, nga të cilat 18 për ngasje me shpejtësi më të madhe se e lejuara, 25 për drejtim të automjeti pa patentë shoferi dhe 14 masa për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit.

Jamë shqiptuar statë masa për automjete tëparegjistruara, tre sanksione për shoferë fillestar, tetë sanksione për përdorimin e celularit, shtatë masa për kalim në sinjal të mbyllur (semafor të kuq).

“Kontrollet e përforcuara vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, citojnë nga MPB.