Moti me diell

Moti do të jetë me diell dhe me vranësira të vogla mesatare, me erë të dobët mesatare nga drejtimi verilindor. Në orët e pasdites në disa vende vranësira do të rritet dhe do të ketë kushte për shi të dobët lokal. Temperatura minimale do të jetë në interval prej 9 deri në 18, ndërsa ajo maksimalja do të arrijë prej 22 deri në 28 gradë. UV-6.

Në Shkup moti do të jetë me diell me vranësira të vogla deri në mesatare dhe me erë të dobët mesatare nga drejtim i ndryshueshëm. Temperatura minimale do të ulet deri në 13, ndërsa ajo maksimalja do të arrijë deri në 28 gradë.

Në ditët në vijim moti do të jetë me diell me vranësira të vogla mesatare dhe me rritke graduale të temperaturës së ditës. Në orët e pasdites vranësira gradualisht do të rritet dhe do të ketë kushte për shi të dobët lokal.