Mickoski për Arsovskën: Lufta është fjalë shumë e rëndë, pyeteni atë pse më sulmoi në atë mënyrë

Sonte në emisionin debativ “Click Plus” në TV21, i ftuar është lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, me të cilin folëm për prezantimin e sotëm të kryetares së qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, në foltoren e Këshillit ku ajo sulmoi haptazi Mickoskin.

“Unë besoja se një person jopartiak mund të ishte një plus në atë kohë. Ne e vlerësuam se mund të jetë një vlerë e shtuar, na u ofrua koncepti i një Shkupi modern dhe sot do ta mbështes”, tha Mickoski.

Sipas liderit të VMRO-DPMNE-së, lufta është fjalë shumë e vështirë, ndërsa do të mbështesë të gjitha projektet që kanë të bëjnë me Shkupin modern.

“Do t’i kujtojmë ato që ka harruar dhe gjithçka që është kundër interesave të saj, do të jemi kritikë të ashpër. Është e turpshme të japësh një përgjigje pse ajo retorikë, pse më sulmoi kështu. Ndoshta do ta telefononi në studio dhe do ta pyesni. Që të keni një shfaqje më të mirë, ju ofroj vetëm mundësinë që të thërrisni një nga këshilltarët në Qytetin e Shkupit ose ish-drejtorët”, ka shtuar Mickoski.