Meghan Markle përplaset me njerëzit e pallatit për një buçetë lulesh

Meghan Markle nuk është ajo pjestare e familjes mbretërore që do të bëjë gjithçka që i thotë pallati. Ajo madje nuk toleron një bisedë as për një buqetë me lule.

Shfaqja e papritur e Meghan Markle, Princit Harry, Princit William dhe Kate Middleton të shtunën në Windsor shkaktoi habi. Një përpjekje e dukshme nga të dyja palët për të treguar se mund të lënë mënjanë dallimet e tyre për të vajtuar gjyshen e tyre të dashur Mbretëresha Elizabeth.

Sikleti ishte i dukshëm, siç ishte edhe roli kryesor i Princit William dhe Kate Middleton. Ata shkuan përpara dhe të tjerët i ndiqnin. Çifti i princave të Uellsit, konkretisht William, kishin iniciativën për paraqitjen e përbashkët në botë, jashtë kështjellës që gjyshja e tyre e donte aq shumë dhe e kishte mbushur me lule në kujtim të saj.
MOSMARRËVESHJA E MEGHAN MARKLE ME NDIHMËSIT MBRETËRORË PËR NJË BUQETË ME LULE

Megjithatë, Meghan Markle nuk u dorëzua. Edhe ajo nuk mund ta fshihte acarimin e saj kur një nga njerëzit e pallatit iu afrua për ta lehtësuar me një buqetë me lule që mbante në duar.

Kështu kur Meghan Markle pa një nga njerëzit e pallatit përballë saj, i cili ndërhyri teksa fliste me njerëzit që kishin ardhur për të mbajtur zi për Mbretëreshën Elizabeth, ajo u acarua. Edhe ajo u përpoq shumë për ta fshehur atë. E megjithëse përpjekja ishte e nderuar, acarimi nuk fshihej.

Gjithçka ndodhi kur dikush nga turma i dha Meghan Markle një buqetë me lule me sa duket për t’u larguar me pjesën tjetër të luleve që ishin në murin e kështjellës në kujtim të Mbretëreshës.

Kur Meghan mbajti lulet në duar, një ndihmës mbretëror nxitoi t’i merrte ato për t’i vendosur me të tjerët. Por Megan tha se donte të shkonte vetë dhe e falënderoi.

“U thashë se do t’i vendosja atje, kështu që është në rregull. Faleminderit. E vlerësoj gjithsesi”, duket i thotë ajo ndihmëses mbretërore.

Megjithatë, meqenëse kjo lëvizje nuk u zhvillua, mbretërit vendosën masa të mëdha. Pak më vonë, kur në duart e Meghan Markle u mblodhën më shumë buqeta me lule, erdhi një ndihmës tjetër mbretëror dhe me ndihmën e Princit Harry arriti t’i merrte lulet nga duart Meghan.

TWITTER U NDA, PSE E BËRI KËTË MEGHAN MARKLE?

Natyrisht, kjo skenë ndau Twitter-in. Disa argumentuan se Meghan Markle edhe në atë moment donte të bënte pjesën e saj dhe t’i çonte lulet vetë në homazhet e tjera për Mbretëreshën Elizabeth që kamera t’i regjistronte.

“E doja për fotografinë, por u trondita nga njerëz që e dinë saktësisht se çfarë po përpiqet të arrijë ”, shkroi një në Twitter.

“Ajo ndoshta donte të kapej dhe të filmohej teksa ecte e vetme dhe vendoste lulet në homazhe. Në fakt, nëse e mendoni mirë, ajo është me të vërtetë një narcisiste, duke u përpjekur gjithmonë të bëjë gjithçka rreth saj në çdo situatë! Më vjen mirë që e ndaluan!”.

“Ajo është absolutisht pa klasë, aq e thjeshtë,” shtoi një i tretë.

“Nuk mund ta besoj se lufta me Meghan-in tashmë ka filluar, është hera e parë që ajo e përjeton këtë dhe bëri më të mirën, ndoshta ajo premtoi se do t’i linte lulet vetë dhe kjo ishte ajo që do të bënte derisa Harry i tha asaj se ishte në rregull. jepini atyre”, shkroi një tjetër në Twitter në mbrojtje të Markle.

“O Zot…… NDALO !!!! Lëreni të qetë atë grua të varfër. Jini të lumtur që e gjithë bota nuk po peshon çdo lëvizje tuajën. Mjaft mjaft”, shtoi një tjetër. /