Kryeministri Kovaçevski do të mbajë fjalim në festën qendrore me rastin e Ditës së Pavarësisë – 8 shtator

Dita e Pavarësisë – 8 shtatori, kur 31 vjet më parë qytetarët votuan në mënyrë demokratike në referendum për shtet të pavarur dhe sovran, sot, nën moton: “Të bashkuar në liri”, nderohet siç duhet me manifestime dhe manifestime të shumta kulturore.

Festimi qendror ceremonial, në të cilin do të mbaj fjalim Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, do të mbahet në pllajën pranë parkut “Ibni Pajko”, me fillim nga ora 19:30.

Programi ceremonial dhe fjalimi i Kryeministrit Kovaçevski do të transmetohet drejtpërdrejt në Radio Televizionin Nacional, si dhe në kanalet e rrjeteve sociale të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në linqet e mëposhtme: