Kriza energjetike nuk e prek tetovarin, “Nuk harxhoj rrymë hiç, sëfër sëfër” (VIDEO)

 


Kriza energjetike jo për çdo qytetarë do të jetë problem. Për dikë as që llogaritet se do të vjen kriza, apo faturat e shtrejta do të detyrojnë të kursej rrymën. I pyetur nga TS, një tetovar thotë se as që mërizet për shtrejntimin e rrymës, pasi sipas tij ai nuk ngrohet me rrymë dhe nuk e përdor atë.

“JO nuk pagujë unë rrymë, ngrohem me plin. nuk ë shfrytëzojë  rrymë, sëfër sëfër” tha tetovari për TS.

Nga ana tjetër shtrejntimin e rrymës kanë filluar të ndjejnë bizneset e mëdha dhe të vogla ku disa madje janë mbyllur për shkak të faturave të mëdha të rrymës.

Sot në Tetovë janë parë shumë biznese të mbyllura madje për herë të parë është mbyllur një argjendari që shihet se kriza ekonomike dhe ajo energjetike po godasin bizneset dhe qytetarët./TS/