Kamnjani i Bogovinës bëhet me ujësjellës (VIDEO)

Në Kamnjan të Bogovinës u lëshua në përdorim rrjeti i ri i ujësjellësit. Ky projekt ka kushtuar  15 milionë denarë dhe gjatësia e tij është 9 kilometra.  Në promovim ishte edhe ministri i transportit Bllagoja Boçvarski, i cili tha se ky është projekt  kapital për këtë vendbanim.