Gjyla Çeliku-Do të thithim investime të huaja për ta kthyer rininë nga mërgimi (VIDEO)

Kryetarja e partisë më të re shqiptare LQE, Gjyla Çekiju bë një paraqitje né emisionin 8:2 në mediën monitor.mk, ka shpalosur planet ekonomike të partisë së saj. Ajo ka thëjë se ekipi i saj veçmë është shpërndarë në disa shtete tëBE-së dhe SHBA, për thithje të investimeve të huaja. Për kë shumë shihni videon