Funerali i Mbretëreshës Elizabeth, Princi George dhe Princesha Charlotte i japin lamtumirën e fundit

Princi George, 9 vjeç dhe motra e tij, Princesha Charlotte, 7 vjeç, të veshur me kapele të zeza, i dhanë lamtumirën e fundit stërgjyshes së tyre ndërsa ecnin me prindërit e tyre, Princin dhe Princeshën e Uellsit, për t’iu bashkuar procesionit funeral të Mbretëreshës Elizabeth.

Trashëgimtari 9-vjeçar i fronit dhe motra e tij e vogël udhëtuan me një makinë me Princin dhe Princeshën e Uellsit për t’iu bashkuar procesionit funeral në Westminster Abbey. Është karakteristike se të dy fëmijët e quanin mbretëreshën Elizabeth “Gan Gan”.

Fëmijët shoqëruan prindërit e tyre dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore duke ndjekur arkivolin e stërgjyshes së tyre, duke parë teksa Princi William dhe anëtarë të tjerë të vjetër të familjes mbretërore ecnin pas arkivolit.

Vendimi u mor pasi George dhe Charlotte morën pjesë në shërbimin përkujtimor të stërgjyshit të tyre në mars. William dhe Kate vendosën se mund të përballonin këtë rast zyrtar.

Ndërsa, Louis, djali më i vogël i çiftit princëror, i cili është vetëm katër vjeç, nuk mori pjesë në funeral./abcnews.al