Emigrantja shqiptare rreh dy të moshuar në Greqi

Një 39-vjeçare ne origjinë shqiptare është arrestuat këtë mëngjes nga autoritetet helene në Greqi.


Emigrantja shqiptare akuzohet se ka ushtruar dhunë fizike ndaj një çifti të moshuarish, 70 dhe 7 vjeç.

Kanë qenë dy të moshuarit ata që kanë denoncuar në polici dhunën e shqiptares, e cila po mbahet nga policia greke.