Para pak çastesh tek ura Zhelinë një veturë ka rënë në lumin Vardar informon Tetova Sot, Uniformat Blu kan dalur në vendin e ngjarjes ndërsa akoma nuk është gjetur vetura. Për shkak të reshjeve të shiut sasia e ujit në lumin Vardar është ngritur me çka vetura mund edhe të jetë bartur informon Tetova Sot

Në terren janë ambulanca, policia e Tetovë dhe zjarrfikësit.

Lajmi në përditsim