Čaputová dhe Mattarella për vizitë dy ditore në Shkup, takojnë Kovaçevskin dhe Pendarovskin

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se presidentja e Sllovakisë, Zuzana Çaputova të enjten dhe të Premten do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Më 09.09.2022 (e enjte) dhe 09.09.2022 (e premte) Presidenti i Italisë, Sergio Mattarella do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Për këto arsye, njoftoi MPB-ja, Departamenti i Sigurisë në Komunikacionin Rrugor do të ndërmarrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit në rrugët në zonën e gjerë qendrore të Shkupit.