Bilall Kasami nuk tregon sa është rrit borxhi i komunës së Tetovës (VIDEO)

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami erdhi duke premtuar se do të jetë transparent dhe nuk do të përsëris gabimet e kryetarëve të kaluar. Pas marrjes së mandatit, Kasami publikoi borxhin e Teuta Arifit prej 24 milionë eurove, por pas 1 viti ai nuk tregon se sa është rritur apo zvogluar borxhi i komunës.
I pyetur nga TetovaSot se sa është borxhi i komunës tani, ai nuk u përgjigj
“Do e shifni edhe borxhin e Bilall Kasamit” u shpreh me buzëqeshje kryetari i Tetovës.
Nga ana tejtër vlen të theksohet se Kasami ka rritur numrin e militantëve të BESËS që i punëson në komunë me kontrata në vepër duke shkatuar harxhime të mëdhaja pasi shumica nuk punojnë në asnjë institucion të komunës./TS/