Bilall Kasami largoi nga puna arsimtarët/ Kamberi: Turp kjo çka ndodh me largimin e arsimtarëve (VIDEO)

Arsimtarët e shkollës “Kiril i Metodi” në Tetovë shprehen të revoltuar nga kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami pasi sipas tyre kjo është turp dhe kjo mënyrë duhet të ndalohet një herë e përgjithmon.

“Albina është një arsimtare e mirë, kjo mënyrë duhet të ndërpritet dhe të ndalohet një herë e përgjithmon. Të punojë ai që e meriton” u shpreh Resul Kamberi arsimtar 35 vjet në në Kiril i Metodi. /TS/