Atletico Madrid dhe Barcelona po punojnë në një shkëmbim të minutave të fundit

Atlético de Madrid dhe Barcelona mund të ndezin një bombë në këtë ditë të fundit të tregut të transferimeve.

Sepse të dy klubet po vlerësojnë mundësinë që Álvaro Morata të veshë fanellën e Barçës këtë sezon.

Raportohet se ky operacion do të përfshinte Antoine Griezmann.