Arrestohet një i mitur në Pallçisht

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (11- shtator) rreth orës 23:00, në Palçisht të Poshtëm të Tetovës, e kanë privuar nga liria një të mitur nga ky fshat për shkak se gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur marihuanë. Ai është ndaluar në komisariat në prani të kujdestarit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të përgaditet parashtresë përkatëse.Ts