Arrestohet hajduti në Bit Pazar, e vjedhura iu kthye pronarit

Sot në bulevardin Krste Misirkov në Shkup zyrtarët policor nga SP Bit Pazar, kanë privuar nga liria I.B. (55) nga Shkupi për vepër penale vjedhje e rëndë sipas nenit 236 të Kodit Penal të RMV, e cila ishte kryer më 15.07.2022.

Është zhvilluar bisedë zyrtare ku i arrestuari ka shpjeguar plotësisht mënyrën e kryerjes së krimit.

Ajo që është marrë i është kthyer të dëmtuarit, dhe kundër I.B. Prokuroriria kompetente do të ngrisë kallëzim penal.