Arkivoli i Mbretëreshës del nga Abbey

Arkivoli i Mbretëreshës është larguar nga Westminster Abbey.

Pala bartëse tani po e mban arkivolin e Mbretëreshës përmes Westminster Abbey dhe jashtë Great West Door.

Ajo do të vendoset përsëri në karrocën e armëve shtetërore, gati për procesionin nga Abbey në Harkun e Wellingtonit.

Mbretëresha Elizabeth II vdiq më 8 shtator në moshën 96-vjeçare, transmeton Klankosova.tv.