Më datë 09.08.2022 në ora 17:15 në SPB Tetovë personi B.H. (35) nga Orasha e Tetovës, ka raportuar se në shtëpinë e tij ka shpërthyer zjarr i cili ka prekur kulmin e shtëpisë dhe një pjesë të katit të sipërm. Nuk ka të lënduar, ndërsa zjarri është shuar nga Njësia Territoriale e Zjarrfikjes së Tetovës. Në vendngjarje është kryer kontroll.
……