Është zhdukur një djalë në komunën e Pejës.

Rastin në polici e ka raportuar babai i tij, përcjell Klankosova.tv.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se djali i tij viktimë mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen tij”, thuhet në raportin e policisë