Nëntë muaj qeverisje në komunën e Tetovës Bilall Kasami e ka shkatëruar Tetovën, kështu përgjigijen tetovarët. Sipas tyre Tetova është bërë më keq, “berbat”. Ata thonë se kryetari aktual po ecën në rrugën e Teuta Arifit me kontratat në vepër. Të gjithë  kontrtata në vepër i bën për vota, por e shkatërron komunën.

Ata thonë se me 20 Gusht do të dënohet dhe do ti humb zgjedhjet.