Tetova e cila mungesë më të madhe ka hapësirat e gjelbër ta tani ka edhe një problem tjetër edhe ato pak metra katrorë gjelbërim po thahen dhe kjo për shkak se Kasami tani në fushatë nuk ka kohë të merret me qytetin ai njëjtë si Teuta Arifi në fushatë harron qytetin dhe qytetarët dhe I është future thellë politikës lokale saqë me një këshill komunal etja e tij për pushtet sa vjen e shtohet përderisa Kasami para kamerave të tij pasqyron Tetovën si Dubai pas filtrave Tetova dhe hapësirat e gjelbër ta të saj duken kështu

 

 

 

Edhe pse kamera jonë ka kapur vetëm disa pjesë vlen të theksohet që ky problem është akoma më I madh në çdo lagje ku ka pasur gjelbërim nuk ka më dhe më e rëndësishmja se çdo gjelbërim që ka qenë nëpër lagje ka filluar të bëhet minideponi