Sonte në ora 20:00 në TS, lideri i PDSH-së Menduh Thaçi flet për rrezikun e koalicioneve pas 21 Gushtit me Levicën dhe VMRO-në,
– Flet për bandat e Lëvizjes BESA në krye me Adnan Azizin
– Flet për numrin e famshëm 61
– Flet për pazaret e ASH-së dhe BESËS
– Flet për numrat e këshilltarëve pas 21 Gushtit
– Me kend do të bashkëpunoj PDSH nëse do të jetë vendimtare
– Kush e fiton këshillin e kush humb në këto zgjedhje
– Kush e mer kryesuesin e këshillit
– Flet për kontratat e famshme të Xhobi2011
– Për premtimet e Bilall Kasamit
– Për qendrën e Dubait, Fabrikën e Çipsit
dhe shumë çështje tjera.

Mos harroni klikoni në FB të faqes TetovaSot dhe TS.