Disa ditë më parë Blerim Sejdiu promovoi punimet e pallatit për kulturë në Komunën e Zhelinës investim ky në të cilin komuna e Zhelinës vetëm mbikëqyr projektin.Përderisa Blerim Sejdiu lavdërohet me projektet e huaja dyqind metra më andej gjendet ky objekt. E pak më larg është edhe kjo djeponi

Qytetarët e Zhelinës ankohen nga papastërtia dhe lënia mbas dore e fshatit disa prej tyre madje thonë se Sejdiu që kur e ka marr mandatin as nuk ka dalur që ti vizitoj ndërsa drejtori I ndërmarrjes publike komunale I ka dëbuar nga zyra kur kanë shkuar që të ankohen

 

Ne kontaktuam edhe kryetarin e komunës ai nuk u prononcua para kamerës sepse ishte I zënë ndërsa në një bisedë telefonike off rekord deklaroi se disa herë është munduar që të investoi tek zhveshtorja por siç tha ai ajo demolohet natën nga ana tjetër nuk dha asnjë sqarim as për mbeturinat, stadiumin si dhe qendrën rekreative të ndërtuar të cilën e kishin mbuluar therat