Faton Ahmeti, kandidati i BDI-së për këshillin komunal, sonte në Shipkovicë e ka marrë rezultatin e 20 Gushtit. Vet fotografitë flasin se nga Shipkovica rezultati do të jetë 2 me 1 për BDI-në.

“Shipkovica heroike bastion i Bashkimit Demokratik për Integrim! Do të vazhdojmë bashkë edhe me më shumë projekte për përmirësimin e jetës së banorëve të Shipkovicës dhe Malësisë së Sharrit!” ka shkruar Ahmeti

Ndryshe në anketat e fundit, Lëvizja BESA ka rënie dhe pritet që me 20 Gusht të ketë më pak këshilltar sa ka pasur deri tani. /TS/