Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi në intervistën e tij për TS u shpreh se jemi në zgjedhje për shkak të kryetarit aktual që mendon vetëm për reket, tendera dhe grupin e tij kriminal.

“Personi i cili është në drejtim të komunës së Tetovës nuk ishte pretendet për të fituar, ai fitoi si reztltat i një konglemerati të votave në raudnin e dytë, kryesisht mori shumicën e votave absoulte të maqedonasve dhe të tjerët që nuk janë shqiptarë. Ky rezultat është i pa natyrshëm, i pa meritushëm që sjellë pengesa në zhvillimin e atij pushteti të më tutjeshem. Kryetari i tanishëm fitoi si rezuëtat i VMRO-së dhe partive tjera maqedonase” u shpreh Thaci

Thaçi u shpreh se kryetari i tanishëm jo që nuk diti me mbajtë këshillin, por këtij i ka interesuar tenderat, reketi, prishja e kontratave të kaluara që nënkupton se ky ka interes për çështje individuale dhe grupore andaj shkojmë në zgjedhje.

Sipas Thapit në Tetovë ka  zgjedhje sepse ky pushtet në Tetovë nuk funksionon duhet të ketë ndryshim dhe do të ketë ndryshim./TS/