Polemika për kryeministren e Finlandës, Sanna Marin, pasi një video ku ajo pi, kërcen egërsisht dhe këndon në një festë në shtëpinë e një shoqeje, përfundoi në rrjetet sociale.

Marin, në notat e artistëve rep, të njohur si Petri Nygard dhe Antti Tuisku, nuk kërcen vetëm, por në shoqërinë e fytyrave të njohura të artit finlandez.

Sipas tabloidit “Iltalehti”, ndër të ftuarit e festës që shihen në video dallohen: këngëtarja Alma, influencuesja Janita Autio, prezantuesja televizive Tinni Wikstroem, YouTuberja Ilona Ylikorpi, moderatorja e radios Karoliina Tuominen, stilistja Vesa Silver dhe parlamentarja Ilmari Nurminen e Partisë Socialdemokrate të Marin.
Kryeministrja tha se ishte e zemëruar që “hapësirat private” “janë bërë publike” dhe mohoi të kishte marrë drogë gjatë festës.