Një dem i tërbuar u hodh nga kamioni ndërsa po e dërgonin në thertore dhe merr “para” qytetin.

Ngjarja e pazakontë ndodhi në Lima.

BBC raporton se kafsha ishte larguar nga një kamion, që po e transportonte në një thertore, dhe nisi të shkaktonte kaos në qytet.

Në videon e më poshtme shihet demi i tërbuar që merr përpara me kokë çdo gjë dhe të plagoste një grua.