Përmbyllja e fushatës së BDI-së në sheshin Iliria ishte një ndër tubimet më madhështore ku tetovarër u argëtuan edhe me muzikë për të festuar për shumë arsyje, atë të marrjes së datës, investimeve kapitale në Tetovë dhe fitoren e madhe të BDI-së që pritet të ndodh me 20 Gusht.

Pas koncertit madhështor një gjest i veçant kanë bërë rinia e BDI-së, ku kanë pastruar sheshin duke treguar se BDI e do Tetovën.