“Bye bye” është bashkëpunimi që është lansuar dy vite më parë nga Tayna dhe Dafina dhe arriti menjëherë suksesin duke u kthyer hit në vetëm pak orë. Këngëtaret madje gëzonin edhe një miqësi mjaft të ngushtë me njëra-tjetrën, por për fat të keq nuk zgjati shumë.

Se çfarë ka ndodhur në mes të repereve nuk dihet mirëpo ato kanë thumbuar shumë shpesh njëra-tjetrën në rrjete sociale. Ka qenë Dafina, e cila ka ndezur sërish zjarrin. Këngëtarja është mjaft aktive në “TikTok” e në një ndër videot e fundit një komentuese i shkruan:

“Tayna left the chat (largohet)”. “Më mirë”, ia kthen Dafina. Na mbetet të presim nëse Tayna do t’i kthejë një përgjigje për “sulmin” e drejtpërdrejtë të Dafinës.