Për kënaqësinë e lojtarëve në të vetmen platformë ligjore të lojërave të fatit në internet në vend – 2win.mk, Video Lottery Casinos Austria shpall lojën më të fundit shpërblyese “LUANI LIVE KAZINO DHE FITO” me shumë para dhe çmime mallrash.
Informacioni i fundit i bukur që Videolottaria ndan me lojtarët e të vetmes platforma ligjore për lojërat e fatit online në vend – 2win.mk, referon më të rejat lojë shpërblyese “LUANI LIVE KAZINO DHE FITO”.

Loja fillon sot më 16 gusht 2022  dhe do të zgjasë deri më 15.10.2022, duke përfshirë datën 15.10.2022, deri në orën 23:59.
Shorti i çmimeve do të kryhet në të vetmen platformë ligjore të lojërave të fatit online në vend – 2win.mk në kategorinë e lojërave të fatit në kazino live.

Gjatë lojës shpërblyese do të shpërblehet “LUAJ KAZINO LIVE DHE FITO”.

Gjithsej 40 çmime, nga të cilat 16 janë çmime mallrash, dhe 24 janë çmime në të holla. Çmimet do të jenë
jepet në dy raunde, në periudhat e mëposhtme të kohëzgjatjes:
Fillimi i Rrumbullakët Fundi
I raundi 16.08.2022 00:00 15.09.2022 23:59
raundi II 16.09.2022 00:00 15.10.2022 23:59

Loja shpërblyese është në dispozicion vetëm për qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, të cilët kanë
e drejta për të marrë pjesë në lojërat e fatit online sipas legjislacionit në fuqi. Të gjithë
një pjesëmarrës i lotarisë mund të marrë pjesë vetëm një herë në shorte për raund.

Rregullat për lotarinë “LUAJ KAZINO LIVE DHE FITO” janë postuar në lodër
platforma 2win.mk.

#LuajPërArgëtim #LuajMe Përgjegjësi #LUAJNË KAZINO LIVE DHE FITO