Kandidatët e Lëvizjes BESA për këshilltarë në komunën e Tetovës kanë filluar pregaditjet dhe trajnimet për menaxhim sa më të mirë të komunës. Këtë e ka bërë të ditur bartësi i listës së Besës Besar Durmishi në profilin e tij në Facebook.

“Lista fituese Shumicë për Tetovën filloi edhe përgatitjet dhe trajnimet për zgjidhje të problemeve dhe menaxhim sa më të mirë të Komunës.

Qytetarët kanë shumë arsye pse duhet ta votojnë këtë listë, e njëra ndër ta është edhe koherenca e këtij grupi dhe aftësia e tyre për identifikim dhe zgjidhje të problemeve, saktë dhe shpejt.”