Më datë 09.08.2020 në ora 09:00 në DPB Gostivar, personi N.I. (76) nga Senokosi i Gostivarit ka raportuar se personi G.N. nga Gorjani i Gostivarit e ka kërcënuar me armë, për shkak të keqkuptimeve të mëparshme lidhur me çështjet pronësore.
Po ndërmerren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit dhe do të vijojë parashtrimi përkatës.Ts