Zëvendës kryeministri i parë Grubi sot në Tetovë ka takuar kapitenin e kombëtares Lorik Cana me të cilin kanë ndarë një bashkëbisedim rreth futbollit, potikikës dhe përditshmërisë, ashtu shkruan në postimin e tij në rrjetet sociale Grubi.

I tregova se si kisha shkuar në Beograd me disa shokë për ta përkrahur në ndeshjen historike të Shqipërisë me Serbinë dhe se çdo shqiptari ia bëri zemrën mal atë natë por edhe në të gjitha ndeshjet e kombëtarës, shkruan mes tjerave Grubi.
“Bashkëbisedim i këndshëm sot në Tetovë me kapitenin Lorik Cana rreth futbollit, politikës dhe përditshmërisë.

I tregova se si kisha shkuar në Beograd me disa shokë për ta përkrahur në ndeshjen historike të Shqipërisë me Serbinë dhe se çdo shqiptari ia bëri zemrën mal atë natë por edhe në të gjitha ndeshjet e kombëtarës” ka shkruar Grubi pas takimit me Lorik Canën. /TS/