E rastësishme ose jo në kohë fushate partia e Bilall Kasamit dhe VMRO DPMNE kanë nisur punimet në njërën ndër rrugët e një lagjeje të banuar me maqedonas informon Tetovasot.

Kjo duket më shumë një bashkëpunim dhe koordinim për një Këshill të përbashkët mes partisë Besa dhe VMRO pas 20 gushtit .
Partia maqedonase VMRO DPMNE ka konfirmuar për rikonstruimin e rrugës Teodor Cipovski Merxhan deri tek kisha “Shën Kirili dhe Metodi” duke thënë se atë që VMRO e premton edhe e realizon,por Komunën në ndërkohë e drejton Besa dhe ajo është realizuesi i këtij investimi infrastrukturorë . Tetovasot