Jo vetëm njeriu ka vlerë – Ferma Butenland në Gjermani kujdeset që kafshët të kalojnë vitet e fundit në paqe dhe të mos përfundojnë menjëherë tek kasapi.

Në fermën Butenland kafshët mund të kalojnë vitet e tyre të fundit në paqe. Shumë fermerë në zonë çiftin Muçk që kujdeset për kafshët mund t’i konsiderojë si të çmendur, por kanë fituar mbështetës dhe kujdes për 38 bagëti vetëm nga donacionet.