Një shqiptar ka rënë në prangat e policisë së Pescaras për shkak se ishte i shpallur në kërkim.

Fillimisht shqiptari u ndalua për një kontroll rutinë dhe për verifikim dokumentesh, por më pas rezultoi se ai ishte në kërkim dhe duhej të shlyente edhe 1 vit e 6 muaj burg, për një krim të kryer në Bolonja.

Pas procedurave, shqiptari pritet të kthehet në qeli për të vuajtur pjesën e mbetur të dënimit.