“Gjithandej nëpër Tetovë Shumica për 8ovën po merr mbështetjen dhe përkrahjen e duhur. Vizioni ynë për një qytet të zhvilluar po dëshmohet gjatë udhëheqjes tonë, 8 pikat kyçe janë vazhdimësi e punës dhe angazhimit tonë me komunën e Tetovës.

Mikpritjen që po na bëjnë banorët tanë është dëshmi se çfarë kemi bërë realisht këto 8 muaj, andaj sot së bashku me këshilltarët e Lëvizjes BESA, aktivistë e anëtarë të Forumit Rinor takuam qytetarë për t’ua prezentuar 8 pikat kyçe të udhëheqjes sonë!” ka shkrur Besar Durmishi