Drejtori i Përgjithshëm i Pfizer, Albert Bourla tha të hënën se ai kishte rezultuar pozitiv për Covid-19 dhe po përjetonte simptoma shumë të buta.

Bourla, 60 vjeç, tha se kishte filluar një kurs të trajtimit oral antiviral të kompanisë Covid-19, Paxlovid, dhe ishte duke u izoluar dhe duke ndjekur të gjitha masat paraprake të shëndetit publik.

“Kam besim se do të kem një shërim të shpejtë”, tha Bourla në një deklaratë.