Njësitet anti-kontrabandë të Doganës së Kosovës në regjinonin e Mitrovicës kanë kapur 750 litra vaj ushqimor të kontrabanduar me origjinë nga Serbia.

Sipas njoftimit të Doganës, vaji dhe automjeti janë sekuestruar, njofton Klankosova.tv.

Po ashtu për këtë rast kanë filluar edhe procedurat kundërvajtëse.