Ora është duke shkuar në 21.00 sheshi i Tetoves mbetet bosh. Tubimi i thirrur nga Bilall Kasami shkon drejt dështimit.

Tetovarët kanë kuptuar mashtrimin e Bilall Kasamit pëer premtimet boshe dhe qe nga sonte janë duke e dënuar.

Edhe ne anketat e qytetarve thonë se Bilall Kasami ska mbajtur asnjë premtim, andaj duhet të dënohet me 20 Gusht.

Nsryshe mbrëmë Sheshi Iliria në Tetovë ishte i mbushur nga tubimi përmbyllës i BDI-së.