Britney Spears thuhet se ka përfunduar së shkruari atë që premton të jetë një bombë e kujtimeve të një njeriu të famshëm por publikimi i tij me sa duket do të vonohet.

Në shkurt, Page Six publikoi ekskluzivisht lajmin se ylli i Pop-it kishte nënshkruar një marrëveshje për të shkruar një libër prej 15 milionë dollarësh me Simon & Schuster, e cila e mbylli kontratën pas asaj që thuhej se ishte një luftë ofertash prej muajsh midis shtëpive botuese për të drejtat e autobiografisë së Spears.

Por tani që këngëtarja e hitit “Toxic”, 40 vjeç, më në fund ka mundur t’i shkruajë të gjitha me shkrim, historia e jetës së saj nuk do të paraqitet në sytë e publikut për ca kohë, sepse kështu ka vendosur shtëpia botuese.

“Unë e kam bërë këtë për 25 vjet dhe nuk kam parë kurrë një treg si ky më parë,” tha zëvendëspresidenti i Midland Paper Bill Rojack në një webinar të organizuar nga PW në fillim të këtij viti. Ai vazhdoi të shpjegoi se, megjithëse kërkesa nga shtëpitë botuese ka qenë në rritje, diku tjetër ka rënë me 50% në “vitet e fundit”.