Ballisët përmes një postimi në Facebook, kanë reaguar ashpër ndaj Besnik Ibrahimit. Ky i fundit ka kërcënuar dhe ka rrahur tifozin e flaktë të Shkëndisë, Remzi Jonuzin. Ballistët njoftuan se Jonuzi njihet si tifozi më i flaktë i klubit ku disa herë ka qenë mysafir special i sponzorit të klubit.

Remzi Jonuzi kishte dhuruar më parë edhe veshjet e klubit kurse Besnik Ibrahimi, siç e quajnë Ballistët “Gjithologu”, e ka larguar atë nga tribunat. O Besn-IK 1 sekond më herët larg klubit një shpresë jete më shumë për Remën, kanë shkruar Ballistët më tutje.